کانون قرآنی-فرهنگی ولیعصر(عج)

فعالیت های قرآنی و مذهبی در جمعی صمیمی

کانون قرآنی-فرهنگی ولیعصر(عج)

فعالیت های قرآنی و مذهبی در جمعی صمیمی

جزوه تربیتی برگرفته از سخنرانی‌های حاج آقا مجتبی

فایل زیر ، جزوه ای است حاوی 58 سخنرانی مکتوب شده با موضوع " تربیت " از استاد اخلاق مرحوم آقا مجتبی تهرانی ایشان در این سلسله سخنرانی ها به تبیین مساله ی تربیت در ابعاد مختلف آن پرداخته اند. با توجه به مطالب بسیار مفید این جزوه مطالعه آن برای مسئولین جلسات موکدا توصیه می‌گردد. این جزوه ، توسط خبرنامه دانشجویان ایران منتشر گردیده است 

 

 http://s2.picofile.com/file/7656128167/Tarbiat.pdf.html   

بخشی از متن به عنوان نمونه:  

 

باید تا پیش از بیست و یک سالگی اساس انسانیت و معنویت در فرد شکل بگیرد. 

  

لذا اگر ما این تعبیر را بکنیم و بگو ییم وقتی انسان به این سن رسید، همانگونه که اسکلت حیوانی دارد، باید یک اسکلت انسانی پیدا کند. باید یک اسکلت انسانی و معنویِ الهی هم داشته باشد. چون همه اینها در رابطه با یکدیگر بودند و از یکدیگر بیگانه نبودند.  

 

سنین خردسالی، زمان بازی است 

 

 اصلاً تربیت و روش دادنها و روش گرفتنها، برای این بود که یک نفر، انسان بشود. یعنی عقل عملی او به فعلیت برسد. این همان تعبیری است که میگویم باید اسکلت انسان یاش درست بشود و شاکله پیدا کند. باید در درون خودش و در بعد معنویاش هم همین طور، شکل پیدا کند. حالا من دو روایت بخوانم. روایت از امام صادق )علیه السلام( «دَعْ ابْنَکَ یَلْعَبْ سَبْعَ سِنِینَ] »]12 بچهات را رهایش کن تا هفت سالگی، بازی کند. ما هم همینطور هستیم که از هفت سال به بعد او را به مدرسه میبریم. یعنی این مقتضای سنی اوست که در آیه هم دارد « اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیاةُ الدُّنْیا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زینَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَیْنَکُمْ همانا زندگی دنیا فقط بازی و سرگرمی و زینت و فخرفروشی و ... است. آیه شریفه هم اول از لعب شروع میکند که ظاهراً همین است. این مسائل وجودی است و تمام معارف ما هم سو با آنهاست. چرا؟ چون دستورات خالق ماست. آن که سازنده من است، خودش خوب بلد بوده است که راه را به من نشان دهد.

بازی رایانه ای که سردار را نشانه گرفته است.




رسانه های صهیونیستی، به ابزاری برای توجیه و یا زمینه سازی تجاوزات نظامی غرب در سرتاسر دنیا مبدل شده و با تمام توان ایفای نقش می کنند و کمپانی‌های صهیونیستی با بودجه‌های کلان، پرچم دار تولید محصولات ویدئویی و جنگ نرم در این زمینه هستند.

به گزارش فرهنگ نیوز: موضوع شبیه سازی جنگ مدت هاست که به یکی از سناریوی بازی‌های رایانه‌ای تبدیل شده است در همین راستا کمپانی های صهیونیستی همچنان پیشتاز در جذب هواداران رایانه‌ای خود هستند. این موضوع در کنار جذابیت‌های بصری و سرگرمی که ایجاد نموده به عنوان ابزاری برای توجیه و یا زمینه سازی تجاوزات نظامی غرب در سرتاسر دنیا ایفای نقش می‌کند. 

آخرین نسخه بازی «ندای وظیفه» که توسط شرکت «اکتیویژن» و بازی «میدان نبرد۳» که توسط شرکت «الکترونیک آرتز» تولید شد نیز با موضوع تهاجم به کشور‌های مسلمان به ویژه ایران اسلامی بوده است (مشابه این محصولات قبلا در مورد کشورهای عراق و لبنان بیشتر دیده می‌شد(

اینک شرکت «یوبی سافت» وارد این عرصه شده است. شرکت یوبی سافت ubisoft در جریان کنفرانس مایکروسافت در نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای۲۰۱۳ سری جدید از بازی‌های ویدئویی «اسپلینترسل» را با عنوان نام لیست سیاه black list معرفی و ارائه کرد.

یوبی سافت یکی از شرکت‌های تولید و منتشر کننده بازی‌های رایانه‌ای و ویدئویی است. بخش اصلی این شرکت در مونتریل کشور فرانسه قرار دارد.

سری بازی اسپلین‌تر سل:

"اسپلین‌تر سل تام کلنسی" عنوان یک بازی موفق است که توسط شرکت بازی سازی یوبی‌سافت در سال ۲۰۰۲ منتشر شد. از نسخه‌های این بازی می‌توان به اسپلینترسل، فردای پاندورا، نظریه آشوب، مامور دو جانبه و محکومیت و... اشاره کرد.

پیش از این در بازی ساخته شده «نبرد ۳» به صورت غیر مستقیم به موضوع سپاه هراسی این گونه بازی‌ها پرداخته شده است، این امری بود که به واقعیت پیوست و در حقیقت این بازی علیه سپاه و خصوصا سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، تولید ومنتشر شده بود.

دوست شهیدت را انتخاب کن!

دوست شهیدت کیست؟؟
دوست شهیدت را انتخاب کن.با ارسال تاریخ تولد خود (مانند ۱۱تیر) به شماره پیامک ۳۰۰۰۳۲۰۷ شهیدی را که در روز تولد شما به آسمان سفر کرده است را بشناسید…


دوست شهید من گمنام بود!!!


نشسته نام تو به لوح آسمان

نشان راه عشق شهید بی نشان

دعایی که مستجاب شد

می گفت

       "خدایا نمی خواهم حتی یک وجب از زمینت را اشغال کنم"





                   و  الان مدتهاست که گمنام است

مطلب از سر در گم، به یاد آقا رضا‎

یاد یاران آشنا
یاد شهیدان را برجسته کنید،زنده کنید،خاطره آنهاراحفظ کنید.
مقام معظم ولایت ورهبری آیت ا...العظمی امام خامنه ای (مد ظله العلی)

در خواست نوجوان بسیجی از رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)

در یکی از روزهای سال 1362،زمانی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ،رییس جمهور موقت ، بری شرکت در مراسمی از ساختمان ریاست جمهوری ، واقع در خیابان پاستورخارج می‌شد، در مسیر حرکتش تا خودرو، متوجه سر و صدایی شدکه از همان نزدیکی شنیده می‌شد.
صدا از از طرف محافظها بود که چند تای شان دوره کسی حلقه زده بودند وچیزهایی می‌گفتند ، صدای جیغ مانندی هم دائم فریاد می‌زد:
آقای رئیس جمهور!
آقای خامنه ای! من باید شما را ببینم.
رئیس جمهور از پاسداری که نزدیکش بود پرسید:
چی شده؟کیه این بنده خدا؟
پاسدار گفت:
نمیدانم حاج آقا!موندم چطور تا این جا تونسته بیاد جلو.
پاسدار که ظاهرا ًمسئول تیم محافظان بود ،وقتی دید رئیس جمهور خودش به سمت سرو صدا به راه افتاد ، سریع جلوی ایشان رفت و گفت :
حاج آقا شما وایستید، من میرم ببینم چه خبره .
بعد هم با اشاره به دو همراهش ، آنها را نزدیک رییس جمهور مستقر کرد وخودش رفت طرف شلوغی ، کمتر از یک دقیقه طول کشید برگشت وگفت :
حاج آقا ! یه بچه اس ، می‌گه از اردبیل کوبیده آمده اینجا وبا شما کار واجب داره ،بچه ها میگن با عز والتماس خودشو رسونده تا اینجا ، گفته فقط میخوام قیافه آقای خامنه ای رو ببینم ، حالا میگه می‌خوام باهاش حرف بزنم .
رییس جمهور گفت :
بذار بیاد حرفشو رو بزنه ، وقت هست.
لحاظتی بعد پسرکی 12-13ساله از میان حلقه محافظان بیرون آمد وهمراه با سرتیم محافظان ، خودش را به رییس جمهور رساند صورت سرخ وسرما زده اش ، خیس اشک بود. هنوز در میانه راه بود که رییس جمهور دست چپش را دراز کرد و با صدای بلند گفت :
سلام بابا جان ! خوش آمدی
پسر با صدایی که از بغض و هیجان می‌لرزید ، به لهجه ای غلیظ آذری گفت :
سلام آقا جان! حالتان خوب است!
رییس جمهور دست سرد وخشک زده ی پسرک را در دست گرفت وگفت:
((سلام پسرم! حالت چطوره؟
پسر به جای جواب تنها سر تکان داد ، رییس جمهور از مکث طولانی پسرک فهمید زبانش قفل شده ، سر تیم محافظان گفت :

ادامه مطلب ...

نظرسنجی اردوی عید نوروز

در کنار صفحه وبلاگ، نظرسنجی مربوط به اردوی عید نوروز درج شده است. 

دوستان نظر خودشان را در این رابطه ارسال کنند. ان شاء الله هفته آینده در این باره تصمیم گیری صورت خواهد پذیرفت.

یه عکس قدیمی!

 

این عکس وا3 بزرگتراس. شناختین؟ دکتر آجیلی و دکتر بذرافکن. اگه پیدا کردین